Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz Egon #5014 üzenetére

    Oda akartam irni a vegere, de gondoltam nem szükseges, hogy heti kb 4-5 filmet szedek le max, de inkabb kevesebbet, meg par sorozat reszt. Csak hat ezek ugye hdk es nem avik, szoval ez kapasbol kb 100 giga letöltes egy heten.. Feltöltes meg megy mindig.
    Hozzateszem mondjuk, hogy most, hogy lett vegre tarhelyem, leszedtem par kedvenc klasszikus "linux disztrot" jo minösegben, amit eddig nem tudtam volna hova tenni. Szoval megnyugodhatsz, en sem akarom letölteni az egesz internetet, ez a par honap lecseng, amig leszedem azt a nehany kedvenc filmet meg, aztan utana mar nekem sem lesz ennyi a forgalmam, bar a feltöltes akkor is megy.

    Egyebkent ezekkel a 100 meg 120 megabites netekkel fel-egy ora alatt siman leer egy komolyabb hd film, igy szerintem nem nehez elerni 350 gigat.. Regen nem volt ilyen gond a 2 megas nettel, 1 napig szedtem egy avit, nem fenyegetettek olyan veszelyek, mint a tulforgalmazas.. ;]

    #5013 XTaki: En ismetelten a RED-re szavazok, ha nem baj, hogy valamivel dragabb, mint a többi. (+1 ev gari, nonstopp support, meg elvileg direkt erre vannak tervezve). De egyebkent barmelyik megfelel elmeletileg, gyakorlatilag pedig akarmelyikböl kifoghat az ember egy selejtes peldanyt, az ellen nem sokat lehet tenni..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák