Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz winfier #6025 üzenetére

    "Akkor teljesen mindegy, hogy a 2 HDD hogyan van bent a nassban? --> Mert a médialejátszó a 2 HDD-n lévő filmeket le tudja kategorizálni, és 1-ben látnám őket azonos kategóriában."

    Azert nem teljesen. A medialejatszo nem fogja kategorizalni, sajnos a Duneoknak a jukebox az egyik hianyosasaga.. :(
    Arra gondoltam, hogy az egyik meghajtora teszed mondjuk az akcio filmeket, a masikra meg a törtenelmi, vagy ahogy nagyjabol aranyosan el tudod osztani, es mivel ezeket külön mappaban tarolod, a medialejatszon külön külön adod meg a mappakat forrasnak. Es akkor ott a forras listaban szepen külön kategoriankent lesznek a filmek.
    De azt nem tudod megcsinalni pl, hogy mind a ket meghajton lesz egy "akciofilm" mappa (nem is lehet azonos nevü..), amiknek a tartalmat a medialejatszon egy mappaban latod.

    Remelem erthetö voltam igy.. :)

    BaLee: En speciel azert nem ajanlottam, mert ugyan szemelyes tapasztalatom nincs vele, de velemenyek, hozzaszoloasok alapjan (nem csak itt, mas helyeken is) nem kifejezetten ajanlott. Ahogy altalaban a D-Link halozati eszközök, a routereket sem ajanljak, söt..
    Ettöl függetlenül lehet valakinek semmi baja vele, de altalanossagban a Zyxelröl pl joval több pozitiv kritikat olvastam, Synologyt nem is emlitve ugyebar. Qnap-rol meg erdekes modon itt meg nem nagyon olvastam, pedig az is az ajanlottak között van, bar ahogy neztem, mikor az enyemet vette, azonos aron valamivel gyengebb hardvert adnak, mint a Syno es a szoftverük sem ennyire jo, szoval lehet ez az oka..
    Netgear nasokrol sem sokat olvasni, pedig az kb a Zyxelek kategoriaja szerintem..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák