Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    válasz Intelligencs #6642 üzenetére

    Köszi az infót. Első körben én is a két nas közötti adatszinkronizálásra vagy felhős mentésre szerettem volna átállni, de a net sebessége miatt minden feltöltéses megoldást buktunk. Maradt az USB3-as HDD és hazavitel. Egyelőre még nem álltunk át rá, most konfigoltam a rendszert és majd a jövő héten állítom be. Ahogy néztem lehet csinálni backup jogosultságú usert, szerintem azzal oldjuk meg, meg egy laza oktatással 2 kollégának, akik majd csinálják. Ezt a winyó leállítást meg akkor lehet kikapcsolom.

    Amúgy eddig nagyon kellemesen csalódtam a Synology nas-ba és a rajta lévő szoftverbe. Azt hittem, hogy majd órákig szopok az beüzemeléssel, de kb 10 perc volt. Nagyon gyors a vas, nagyon pörög a grafikus felület és jól is van kitalálva, megtervezve. Felhasználó barát és teljesen átlátható. Nyilván van pár dolog, amit meg kell szokni, hogy mi hol van, de már most imádom. Amilyen nagy csalódás volt anno a Zyxel NSA, annyira jó most ez. Ha nem lenne ilyen drága már lecseréltem volna a Zyxelt.

    Még a könyvtárakkal meg a userekkel kell majd matekoznom egy kicsit, de azt már nem itt az asztalon fogom megcsinálni, hanem a benti hálózaton.

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák