Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    hát, nem tudom.
    ez a DS213 is 90 körül van. van azért egy olyan érzésem hogy ennyiből elég combos kis vasat (!) össze lehetne dobálni, mivel ugye nem kell monitor, és a HDD-k meg adottak.
    a kérdés a szoftverkörnyezet. az biztos hogy én nem tudok összehangolni egy ilyen szépen összerakott valamit mint pl. ezeknek a synology-knak a szoftvere. kérdés hogy feltétlenül kell-e egyáltalán.

    van ezekben hardveres raid kártya? vagy csak szoftveresen oldja meg? mert azt tudom hogy egy normális hw raid kártya olyan 100 körül kezdődik, tehát fura lenne ha lenne benne ilyesmi. de mondjuk lehet hogy nem is feltétlenül van erre szükség.

    ip kamerákat hogyan tudja ez kezelni? láttam hogy valamilyen úton-módon tudja de hogy hogyan arra nemigen találtam semmit. még arra se hogy hova köti rá az ember. vagy ehhez valami plusz box-ra van szükség hozzá?

    a webre is minden további nélkül ki lehet tolni? mármint van normális tűzfal meg minden? ha mondjuk webszerverként akarnám használni?

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák