Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    Na, hát mivel kijöttek az új Synologyk (DS114), és az új WD My Cloud.

    Osztottam, szoroztam, számoltam, és hát rá kellett jönnöm, hogy WD My Cloud sokkal jobban megéri. Jelenleg itthon nem kapható, holnap rendelem meg WD hivatalos oldaláról 20%os kedvezménnyel bruttó 42.300Ft-ért a 3TB-os változatot ingyen kiszállítással.

    Na most a Synologyból az új DS114 alapból 53 ezer, hozzá még egy 3TB vinyó +33k, lenne már 86 ezer (+ szállítás, 3k~), és ahogy olvastam simán fel lehet rá rakni Transmission-t My Cloud-ra SSH-val.
    És nem mellesleg qrwa mérges vagyok rájuk, mert DS114-nek minimum az alap DS213 hardverét illett volna megkapni, vagy DS112+ -ét, ehelyett a DS213J-t kapta meg, ami most is alig több mint 3k-val több, és legalább 2 vinyó fér bele, szóval semmi értelme a DS114-nek, non sense, és bekaphatják. Legalább ha 53k helyett 40k körül adnák, akkor még megérteném, de így...

    Szó volt még a WD My Book Live-ról is, viszont abban csak WD green vinyó van, RED pedig ahogy olvastam halkabb, és hűvösebb mint a green (végülis nem véletlenül direkt NASba való), és akárhogy nézem azért 3 éves készülék az.

    Szóóóval 3-4 napot írtak, remélhetőleg kedd magasságában megérkezik legkésőbb, és nem fogok ide jönni sírni, hogy milyen szar vétel volt (ami nem, hisz túlképp 9k+vinyó ára)

Új hozzászólás Aktív témák