Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz stickermajom #7821 üzenetére

    "De a lényeg valóban az, hogy kinek mire van igénye otthon. Van aki megelégszik az usb dugdosással, van akinek routerre dugott külső winchester kell, van akinek NAS. Vannak jobban elfogadott megoldások, vannak kevésbé, de egyik se lesz felesleges és hülyeség amíg a használóját kielégíti."

    Ámen.

    Nem kell ezen ennyit gondolkodni. Csak ismerni kell azt, hogy kinek mire van szüksége, mire akarja használni. És ez az ami nehezen megy sokaknak.

    Ez a fórumtopik meg szerintem arra van, hogy akinek hasonló igényei vannak otthoni, akár céges központi adattárolással lássa, hogy milyen lehetőségek vannak, milyen alternatívák, milyen árszintek. Ebben kell itt egymást segítenünk.

    Én is vettem NAS-t. Aztán ahogy elkezdtem használni felfedeztem, hogy mennyire hasznos megoldás sok olyan igényre is, amire előtte nem is gondoltam. Azokat az igényeimet is ki tudja szolgálni, amik előtte még nem voltak. Ennyit fejlődik a technika, ennyit fejlődik és gyorsul az életünk. Volt olyan időszak, amikor felé sem néztem, és néha feleslegesnek is éreztem, de aztán megfigyeltem magamon, hogy mióta megvan a NAS sokkal kevesebbet kapcsolom be a gépet, mert sok funkciót átvett a PC-ből és nekem arra volt szükségem, hogy kivegyem a dobozból és használjam.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák