Új hozzászólás Aktív témák

  • stickermajom

    addikt

    válasz Doky1988 #8011 üzenetére

    1-2 embernél voltak kezdeti bajok (nem tisztázott, hogy user error, vagy első szériás hiba), emiatt mindenki firmware frissítésre vár, de elég jó vételnek számít szerintem.
    Bár ahogy nézem a 2 terás, 45 ezres MyCloudra nem igaz a fenti állításom, hogy tárhely/ár-ban jobb. (25k a 2 terás WD Red, szóval akkor 20 maga a NAS, az NSA310 3-4 ezerrel olcsóbb lenne.)

    Én már majdnem egy hónapja használom, egyáltalán nem bántam meg, különösebb problémám se volt vele. Érdemes végigolvasni itt a topicját (a Zyxelnek is van), leírtunk sok tapasztalatot.

    Illetve, ha van ismerősöd aki rendelkezik egyetemi email címmel, akkor 45-ért már 3 terásat is lehet külföldről kapni. (Ezt is kitárgyaltuk a topicban.)

    (#8012) Egon, akkor fogalmazzunk úgy, hogy szabványos, ha ennyire szeretnéd, de lósz*rt sem ér, illetve választék sincs belőle gyakorlatilag :) Keresgéltem én is, de normális minőségűt nem találtam 25mm-nél kisebb méretben (Nanoxia Deep Silence pl.) Scythe Mini Kaze lenne talán, de az is 20mm, szóval necces, illetve 20dB mellé elég alacsony légszállítást tud felmutatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák