Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz yoli666 #8226 üzenetére

    Most már azt hiszem én is ki fogom próbálni, hogy látszik-e külső meghajtóként a NAS-ból kivett lemez. Viszont közben eszembe jutott egy másik ötlet. Ha az embernek nincs kéznél egy másik ugyanolyan Synology NAS-a, mint ami a bedöglött, lehetséges, hogy az is elég, ha van bármilyen Synology NAS elérhető közelségben. És akkor USB-s lemezként kell rádugni a másik NAS-ra, ami csak felismeri már a saját fájlrendszerét így is. Ezt is ki fogom próbálni. Mivel nálunk a családban három Syno NAS van, ezért ha ez a megoldás járható, akkor nincs gond. :D

    Egyébként nekem elég párszáz giga mentése, mint biztonsági mentés, mert csak a digitális fényképeket, saját videókat, dokumentumokat mentem. Az mp3-ak, torrentek, filmek, egyebek nem igazán érdekelnek. Majd letöltöm újból. Ráadásul a mentés inkrementális mentés, tehát az első mentés kivételével csak a növekményt menti, azaz pár perc alatt végez. Legalábbis nálam.

    Na, most megnéztem, nekem az átlagos local backup mentési idő 3-6 perc, hetente egyszer, összesen kb. 250 GB mentett anyagról van szó, és akkor ennek a növekményéről beszélünk. Új fényképek, új videók a gyerekről, stb., párszáz mega, néhány giga adatról van szó.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák