Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz Fire/SOUL/CD #46729 üzenetére

    Ha tényleg megsérültek, nagyon vakarom rajta a buksit, hogyan tudott olyan történni? Csak mert ha semmi huncutság nem történt, akkor logikai képtelenség, hogy azok a file-ok tényleg sérültek legyenek.

    Van egy virtuális disk image-ed, amit archiválásra használsz. Amikor jön új tartalom, felöltöd rá, dátummal címkézed (átnevezed), és minden alkalommal felküldöd google drive-ra az új verziót, meg ott marad helyi hdd-n is. Ha később még meg tudtad nyitni a leguccsó verziót (ami hdd-n volt), az elvileg azt jelenti, hogy az előző verziót, amit google drive-ra is kiraktál, legalább ott sértetlen maradt. Ahhoz képest ha előző verziót húzol vissza google drive-ról, azt is hibásnak mondja. Szóval azt hogy? A google drive belenyúlkálna a file-okba? Vagy amikor letöltök egy vhd-t a windows automatán belegányolna? Vagy mégis mi tudhatott történni :F

    Van windows 7 / 10 alatt normál mount vhd-ra, csak a mounthoz nem kell vmplayer. Vezérlőpult menü -> felügyeleti eszközök -> számítógép kezelés -> előjön egy alkalmazás ablak. Ott bal oldali menüben "lemez kezelés"-t kiválasztod, és amikor megjelentek a drive-ok, ráklikkentesz az egyikre (kicsit gliccses, anélkül a fenti menüben nem lesz ott a "virtuális drive csatlakoztatása"). Ha klikkentettél, fenti menüből kiválasztod azt a pontot, előjön file választó, ott megadod az image-et, és a win felmountolja. Ez volt win 7 alatt. Win 10 alatt elvileg dupla klikk a vhd image-en, és automatán mountolja.

    Recovery tool-okban kellene eligazítás, alap tool-ok vannak bőven.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák