Új hozzászólás Aktív témák

  • Blasku

    tag

    Sziasztok!
    Elkezdtem gondolkodni egy projektoros házimozin, de még messze vagyok attól hogy összegyűljön rá a szükséges pénzmag, szóval még csak a tervezési fázisnál tartok. A BenQ W1070-es tetszik nekem a legjobban az itteni ajánlások alapján (esetleg tudjátok hogy Budapesten mostanában hol lehetne megnézni?) és ahhoz néztem egy ilyen vásznat: [link].
    Legfeljebb 2,5 méterről tudok vele vetíteni (ill. még lemérem, hogy lehetne néhány 10 centivel távolabbról), a szobában ahol lenne a vászon nem annyira ideálisak a viszonyok: világos-zöld ill. világos tapétacsíkos a fal, a plafon pedig fehér. A teljes besötétítést meg tudnám oldani a redőnyökkel és egy jó vastag függönnyel éjszaka (panel 9. emelete), de tartok tőle hogy jó sok lenne a visszavert fény a világos falról/plafonról.
    Ezek mellett a feltételek mellett ugye szerintetek is egy világosszürke vászonnal járnék a legjobban? A belinkelt vászon talán nem azt a kategóriát képviseli ami fél év után elkezd hullámosodni, hanem viszonylag komolynak számít már, ugye?
    Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=blasku

Új hozzászólás Aktív témák