Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz Márton #26923 üzenetére

    Felment rendesen.
    Jól rémlik, ez nem olyan régen még elérhető kitként volt az Epsonnál alap prezentációs gépekből szerelve is és alig volt 340k felett az egész.
    Mondjuk annyira tipikus, hogy a 600k-ba sem fér bele már egy nyamvadt HDMI splitter, hogy a júzer megvegye a kínait a nagyáruházban, amin persze 1 hét után nem megy át a 3D kép adta adatsűrűség hibátlanul és szívjon az egész rendszerrel a vacak splitter miatt.
    „Kereskedelmi forgalomban kapható” és részükről szevasz. Szerintük attól már kész a megoldás, hogy adnak egy 30cm-es USB kábelt, amin keresztül megbeszéli a két gép, hogy te vagy az „A” én meg a „B” meg hajlítanak hozzá egy lemezt, ami elő van fúrva, hogy ne tudd fizikailag rosszul telepíteni, hát ez is valami, de akkor már inkább márka függetlenné kéne tenni ezt az USB-s beszélgetést, hogy ki „A” és ki „B” és kitalálni egy szinkronkábelt. Több értelme lenne egy ilyen képességnek minden projektorban, mint az ilyen kiteknek. Ha az egyik gép betojik miután kifutott a típus, akkor mi van? Jön a nagy lehúzás. Nincs alaplap. A Marsról lehet csak rendelni, de drága lesz, mert új Marsjárót kell építeni...

Új hozzászólás Aktív témák