Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz tank1 #29896 üzenetére

    Attól, hogy Rick beszámol róla, hogy neki történetesen megfelel a rózsaszín falra vetítés, még nem javasolja, hogy más is tegyen így. Úgy érzem, sokan túlreagálják ezeket a "nem minőségi vásznam van" beszámolókat, holott ezek csak arról adnak tájékoztatást, hogy ilyen is létezik, ilyennel is együtt lehet élni, még ha mindenki számára világos, hogy a fixen, dedikált szobába kifeszített ezüst vagy black diamon vászon lenne a legjobb minden projektor elé. Én sem azért írok a gipszkartonomról, mert gipszkarton kereskedő lennék és így akarnám felfuttatni a vállalkozásomat, hanem azért, mert nekem ez volt a leggyorsabb és legfájdalommentesebb, ugyanakkor mégsem "szöggel falra kiakasztott gyűrött lepedő" megoldás.

    Persze, írhatnánk ezekről a házi barkács, gányolás, tákolás topicban is, és ott meg is kapnánk az elismerő tapsvihart, és akkor ez a topic is csak a tiszta és minőségi megoldásokat tartalmazná. De nyilván a téma miatt ide többen jönnek ez ügyben, akik kevesebből kénytelenek gazdálkodni, hasonló házilagos megoldásokra kényszerülnek, és akik reményt kapnak, amikor látják, hogy a többmillás házimozi alatt is van élménydús megoldás... még ha nem is végleges és nem is profi. De szerintem pontosan ezektől a tákolmány megoldásoktól lesz szép ez a topic, hiszen pont így fed le minden, a témával kapcsolatos megoldást.

    De nyugi, én is le fogom cserélni a gipszkartonomat valamilyen minőségibb fixre, mert qrv@ nehéz és utálom le-föl akasztgatni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák