Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz Rick4 #31315 üzenetére

    A retorika, ugyebár...

    Hát akkor nézzük a tényeket az én oldalamról és meglátod miért is lőtted magad lábon:

    - egy évvel ezelőtt feltettem kb. ugyanezt a kérdést, amire AVhelper válasza után most megrendeltem a nevezett típust. Gondoltam 1év alatt nem történtek csodák a fizika világában, jó lesz az még mindig.

    - kb. másfél hete keresek projectort, de gondoltam magamban mielőtt rányomok a rendelés gombra, újból felteszem itt a már 1 éve feltett kérdésemet, nem bízom a véletlenre és nem hamarkodom el. Az előtte történő másfél hetes keresés folyománya szintén ugyanez a típust volt, még az A4team-essel 15 percet beszéltem, a projectorboltos-sal szintén ennyit, hogy a MM-os és ED-os csókát már ne is említsem (bár az Ő véleményüket tudom helyén kezelni). Senki nem tudott ettől alkalmasabb típust megnevezni, itt sem!

    - itt is említettem a típust, senki egy szóval nem mondta, hogy "figy, az nem lesz jó, van attól jobb is"

    - amikor már megrendeltem, jöttél és segítség helyett elhelyeztél egy megfelelő mértékben fölényes, és arcoskodó véleményt (#31306 - olvasd csak el még1x, hol van ebben a segítség?), amiben a segítő szándék nyoma sem található, pusztán a témában lévő mentális fölényed megcsillantása volt a cél.

    - jelzem a segítő szándékod kifejezésére az lett volna a legmegfelelőbb megnyilvánulás, hogy "hé hito, mond le a rendelést amíg tudod és inkább ezt, vagy ezt vagy ezt a típust válaszd!". Értem én, hogy nem éri el az ingerküszöböd az általam keresett kategória - mint ahogy sajnos manapság a vízvezeték szerelő sem jön ki egy mosogatót bekötni, van jobb, jobban fizető melója is -, de akkor a negatív véleménynyilvánítás se férjen bele. Vagy segíts, vagy ugord át az egészet szerintem.

    - topic hangulatáról: mire Te írtad a fent részletezett hozzászólásod, jött BBéci és gyermeteg módon villantott, örülve a leoltásnak és a rossz választásomnak (utóbbi csak feltételezés, de vastagon benne van), majd menpee szintén értékes hozzászólása segítség helyett. Nyilván Te ezt az egészet máshogy élted volna meg és én vagyok a sérült!

    Hát arról ennyit, hogy elhamarkodtam a vásárlást és a topic hangulatának megítélését. Utóbbit gondolom megérted, hogy nem a 31ezer hsz átolvasása, hanem a velem történtek után tettem meg. Ha számításaim és fórumismeretem nem csal, erre is fog jönni egy megfelelően terjedelmes válasz a retorika minden tudományát latba vetve, hogy megvédd az igazad és bebizonyítsd, hogy csak én vagyok itt a gyenge láncszem. DE - bár nem akarom szádba adni a szavakat - szerintem az lenne a méltányos és számomra a szimpatikus, hogy "hát igen, minden éremnek két oldala van". Remélem nem halt még ki a fórumból végérvényesen a másik nézőpontjának megismerésének szándéka és annak igyekezete. Már egy jó ideje csak azt tapasztalom, hogy a lényeg a másik nagy nyilvánosság előtt történő mentális leuralása, tök mindegy kinek van igaza, "én győzzek", nehogy véletlenül csorbát szenvedjen a renomém. Férfiatlan és nem túl intelligens viselkedés! No ezt csak azért szúrtam a végére, hogy ösztönözzelek az én "igazságom" és nézőpontom megismerésére. A feltételezésekért - ha valamelyikben tévedtem - utólag is elnézést kérek!

    A topicgazda remélem nem törli csípőből a hozzászólásom, ha már a tied itt díszeleghet több, mint 8 órája.

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák