Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    veterán

    válasz Martin Eden #47623 üzenetére

    Én pl egy Benq w2000-rel vetítek nagyon nem optimális körülmények között. De így is megérte nekem belevágni, semmi pénzért nem cserélném vissza a tv-re. Viszon azt én is látom és idegesít is, hogy még ennek a relatíve olcsó gépnek is tönkrevágja a képét a nem megfelelő vetítési körülmény. Inkább fogalmazok úgy, hogy 5-ször is lehetne ezzel a géppel szebb képt vetíteni sötét falak között.

    De szerintem csak akkor éri meg vetíteni nem optimális körülmények között ha cserébe tényleg jó nagy batár a kép, különben csak kompromisszum a vetítés mindenféle pozitívum nélkül.

    Akkor inkább közelebb kell ülni a tvhez.

    Én is az Infocusra szavazok egy Grandview vászonnal. De a W1070 is jó. Nem optimális körülmények között kb tök mindegy. Ha semmiképpen nem fér be nagyobb vászon én közelebb húznám a kanapét.

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

Új hozzászólás Aktív témák