Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz #95590400 #6787 üzenetére

    "egyet mindig elfelejtetek a számháborúban. az átlaghasználóinak nagy része simán elbukna egy vakteszten, és egy részük a gyári túlszaturált színvilágot is jobban szereti, mint egy kalibráltat."

    Nem tudom milyen vaktesztre gondolsz, de ha az emlitett peldanal maradunk, es mondjuk az X3 vs Epson Tw6000 vaktesztrol van szo, akkor biztos vagyok benne hogy vakteszten siman nyerne az X3.

    En mar 900k-ert is az egyik legjobb ar/teljesitmenyu hazimozi projektornak tartottam az X3-at, de 450-500k-ert par szar oraval, egyszeruen ingyen van :) Nem azert mert olcso (nem keves 500k nekem sem), hanem mert tenyleg jo.

    Meg annyit, hogy a tapasztalatom az, hogy a projektort hasznalok nagyobb resze az atlag felhasznalotol azert igenyesebb. Lehet hogy az atlagember akit ez az egesz kepminoseg tema nem is erdekel, annak tenyleg halal mindegy hogy egy 170ezres Benq-t vesz, vagy egy 3 millios Avielo-t, mert nem latja, vagy nem is erdekli a kulonbseg. De aki mar eljut oda hogy szeretne egy normalis hazimozit epiteni, azok altalaban tobbet varnak a projektortol mint pl hogy jo bazi nagy legyen a kep, meg a piros kb pirosnak nezzen ki. Vannak kivetelek, de ugy tapasztalom az atlag hazimozis igenyesebb, mint mondjuk egy atlag TV nezo.

Új hozzászólás Aktív témák