Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz yodamastah #7147 üzenetére

    http://www.argep.hu/product_2094849.html
    minden csak viszonyítás kérdése. te a 4 millás projikhoz viszonyítod, én meg nem:

    most egy lg ah215 van, 80".os képpel. amivel nagyon meg vagyok elégedve, színek jók, tiszta kép, elfogadható élesség, a jobb szél nem homogén, kicsit zöld, alapból is sok zöld volt benne, kontraszt persze lehetne több, de mikor nem, ezt mondjuk a szoba is tönkrevágja, feketéje is elfogadható, szivárványt már nem látom. szóval el lennék én vele évekig. csak épp most a színkerék sivít. és magas hangon, amitől 1.5 óra után megfájdul a fejem. és erre épp nem kaptam gart, a legolcsóbb ajánlatom is ott kezdődik, h 30k a színkerék, aztán majd szerelünk is valamit 5k/óra, de előtte lehet 2 hónap is akár mire ideér, mert valami több gyártótól összerakott cucc ez, és az isten tudja, jó lesz-e hozzá a végén, de azért fizessem ki előre. a másik véglet a gyári ajánlat, ami horror, annyiért használtan nem tudnám eladni az egész gépet.
    -
    dithering az már a w100-on sem zavart, pedig volt neki, durva. na annak feketéje nem volt, csak nyúlós szürke. színek nekem jók voltak. kontrasztban már nem kéne, de anno megfelelt. /szerviz, eladó, gar mesterhármas egy vicc volt, ültek az egészen majd fél évet, én baromállat meg elfogadtam a cserét, ahelyett h elálltam volna
    -
    ph530: feketéje ennek sem volt az igazi, kontrasztban meg harmatgyenge volt. színekben az is megfelelt, de sokat szenvedtem vele, mire jó lett. persze csak szemre szoktam állítgatni. az olcsó lámpából semmi sem lett, ballasztcserével is az új, lecserélt izzó 2-3 alkalom után gyújtott csak be, ahogy csökkent a fényerő, úgy lett egyre jobb, de végül így annyi ideig sem tartott ki a fényerő, mint a gyári, és cserébe az egész hercehurcával többe került.
    -
    namost, a színekkel mint látszik, együtt tudok élni, az lg-hez képesti on/off kontrasztot kellene tudnom, meg hogy milyen feketét gyárt le. de mivel az lg egy belépő modell, aránylag alacsony fényerővel. vegyünk mondjuk egy alap használtan sláger 720p optomát. na az érdekelne, ahhoz képest mit kapok.
    mert ha megkapom ugyanazt, amim van, más, de ugyanúgy kisebb kompomisszumokkal, nagyobb felbontásban, és mondjuk 5 évig elfelejthetem ezt a 2-3 évente előforduló szopást, akkor nekem kifejezetten jó vétel.
    a másik lehetőség egy alap 60"-os plazma. csak azt szoba átrendezéssel tudom elhelyezni. én meg szeretem a mostani fengshuit, belaktam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák