Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz kali #26016 üzenetére

    Nos nekem nincs gondom, jelenleg 13-as csatornán dolgozik, semmi gond. Hidd el, leírnám ha nem így lenne, de azt is tudom, hogy nagyon sokan nem értenek a mac-hez, sok mac szervízest de még az alma központot is felvilágosítottam egyszer, hogy van megoldás a problémára, igaz az már nagyon régen volt. Ja, és cisco hgw-m van, a upc-s :), de tovább megyek, 5GHz-en is tökéletes, ott már magasabb csatornákon dolgozik a router. Kevés az igazán hozzáértő ember és mindig az almát hibáztatja, nem mondom, hogy hibátlan, de azért bőven van a többiben is hiba.

    (#26015) Soma01
    Semmi gond nincs velük, nem tudnának nagy üzletet csinálni ha nem szeretnének más eszközöket. Használtunk egy airportot vegyes hálózatban és nem volt egyik pc-n sem gond. Szerintem akkor éri meg ha jó árban van ill. valaki megrögzötten szeretne egy olyat mert "illik a rendszeréhez", ha van olcsóbb és legalább olyan jó alternatíva akkor nem éri meg, szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák