Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz M107 #50972 üzenetére

    Sokat nem tudok róla mondani, nem sokat tudunk a BX500-ról. Egyelőre annyit, hogy negatív visszajelzést nem jött, pedig vettek egy páran, meg a Crucial-ok nagy átlagban megbízhatóak. De a Samsunggal sem lehet mellényúlni, nyilván az a legdrágább, de a legjobb is szerintem. De most annyira lent vannak az árak, hogy a legjobb SSD-k is teljesen megfizethetők, ha nem kell túl nagy tárterület, alig 1-2 ezres különbözet van közöttük, nem érdemes ezen spórolni.

    Igazából az A400-ról sem írnak rosszakat, de abból már olvastam netszerte pár döglött darabról. A WD Green-nek meg az a baja, hogy a legesleglassabb SSD a piacon (legalábbis az ismertek/márkásak között), megbízhatóságra nem ismerem. A WD Blue meg már korrekt, de annak meg az a pechje, hogy megint egy árban van az MX500, 860 EVO-val, de ugyanez lett a gond az UV500-zal 240+ gigás méretnél.

    Egyébként a legolcsóbb vállalható SSD a piacon az SU650 lenne, ha nem lennének az Adaták döglősek, mert amúgy 7k-ért 120 gigás, meg 12-13k-ért a 240 gigás megérné, sebességre sem vállalhatatlan, TBW sem olyan alacsony, de az egészet a hajunkra kenhetjük, ha sorra döglenek meg, így nem hogy ajánlani nem lehet, de még óvva intenék is tőle mindenkit.

Új hozzászólás Aktív témák