Új hozzászólás Aktív témák

  • lorant80

    tag

    válasz lorant80 #17978 üzenetére

    Szewasztok!

    Megkaptam az 500GB-os Blue-t (WD5000AAKS - 00V1A0)...! Thailand-on gyártva 2009 Dec. 27.-én
    Hát nem vagyok elszállva tőle! :( A motor hang elég jól hallatszódik! :W
    Olvastam olyan hozzászólást, hogy ha kézbe veszed és csiklandozza a kezed akkor az "kuka szökevény"!!! Hát ez a példány csinálja....! Ha a HDD oldalát fogom akkor ez a bizonyos csiklandozás érződik..., ha pedig a tetejét akkor pedig a hangja változik meg neki!
    Összehasonlításként:
    Van egy WD3200AAKS-em (még a két tányéros verzió) aminek halkabb a hangja (és két tányéros)...!
    A házban lévő WD3200AAKS-nek a hőmérséklete 37fok (jelenleg lekapcsoltam a hűtést róla "8cm-es venti", de persze róla megy a rendszer, torrent stb.)..., az asztalon lévő (egy puhább könyv van alatta) WD5000AAKS - 00V1A0 -nak pedig 36fok. A bekapcsolástól számítva ettől kicsivel nagyobb volt a különbség (kb. 4fok a régebbi HDD javára), de mostmár kezdenek kiegyenlítődni!
    Én lennék túl kukacos vagy ez a HDD nem az ami kellene hogy legyen...??? :U
    A hangját a régi ATA-s 80GB-os Maxtorom motor hangjához tudnám hasonlítani! Seek hang persze nem sok mivel még formatálva sincs!
    A véleményetek érdekelne ezzel kapcsolatban! A HDD-t "elméletileg" vissza cserélhetem ha nem felel meg..., tegnap vettem ezért a napokban döntenem kell!
    De sajnos nem nagy a választék! Van egy Seagate XXXX.12-es széria..., ha jól tudom ez sem egy sikeres széria..., vagy volna esetleg egy Samsung F3 500Gb-os, de a Samsungok pedig nem a megbízhatóságukról híresek (ha jól tudom???)! Valamint egy évvel kevesebb a garancia is a Samsungra!

    Előre is köszönet minden hasznos hozzászólásért!!!

    S.L

Új hozzászólás Aktív témák