Új hozzászólás Aktív témák

  • tibaimp

    nagyúr

    válasz eihwaz #71542 üzenetére

    Én is a "magadnak rakd össze" külső HDD-ket szeretem jobban, mivel többfunkciós lehet, ha később kellene (rakhatsz bele másik HDD-t évekkel később, ami benne volt meg jó lehet bárhova, akár gépbe is), esetleg dokkoló, ha több belső eszköz is lenne.
    Mivel nálad csak egy eszköz van, így a dokkoló kilőve.

    Én a 3,5 colos HDD javaslom, mert tudsz belőle venni CMR rögzítésűt, 2,5 colosból már nem! Ami hátránya a 3,5 colosnak, hogy mind külön tápos, viszont ez biztonságosabb is ezáltal!

    3,5 colos HDD-nek simán jó lehet: WD Purple, WD Red Plus, Seagate Ironwolf ezek CMR szériák, 3 év gar, halkabb működésűek. A leghalkabb a WD Purple és/vagy a WD Red Plus!

    Ha a komolyabb megbízhatóság is fontos, akkor jöhetnek szóba az 5 év garos Enterprise HDD-k (szintén 3,5 col), de ezek jóval drágábbak is, ill. hangosabbak, különösen a WD Gold.
    Ide tartozik a WD Ultrastar, WD Purple Pro, Seagate EXOS, Toshiba MGxx széria. Ezek gyorsabbak is, mivel 7200-as fordulatúak, szemben a többivel, mert azok döntően 5400-asok.

    Külső ház iránt itt érdeklődj, illetve van ott az fórumon az Összefoglalóban egy méretes táblázat, azt érdemes nézni, onnan válassz: [link]

    [ Szerkesztve ]

    A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

Új hozzászólás Aktív témák