Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz TheProb #15220 üzenetére

    pla nyomtatás vagy más tárgyhűtőt igénylő anyagnál a levegő hűvösen tarjta. A tanrantulához sokáig ilyen dual megoldást használtam, aztán egyik oldalát le kellett vágnom, amikor egy nagyobb nyomtatáskor útban volt :D

    Viszont abs nyomtatáskor, amikor a tárgyhűtő állt, akkor kissé lekonyult. Szóval abs-ből nyomtattam másikat. Kisebb, alancsonyabb dolgokat még viszonylag tűrhetően lehet abs-ből nyomatni úgy is, ha nincs befedve. Meg cura esetén experimental részen van olyan pipa, hogy nyomtasson kerítést a tárgy köré, hogy jobban tartsa a meleget, kicsit segít.

    Aztán amikor v6 klón váltásra készültem, akkor váltottam radial fang-ra, egy ventis, jobban célzott levegővel. Ezt is abs-ből.

    Hát, első körben én egy alap készletet egy helyi vasműszaki boltban vettem, de volt vagy 6 ezer forint darabra véve a csavarkészlet (a leggyakoribb méretekből, anyákból, alátétekből 20-20 db) és mégcsak nem is volt minden. T / v anyát nem is ismerték. Aztán aliról vettem még pár csomaggal ezt-azt.

    m2.5 készletet innen [link], saválló m2 m3 m4 anyákat innen [link] (100 db meglepően kicsi csomag), T nut-ból m3 m4 m5 innen [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák