Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz vaksi8 #17821 üzenetére

    Nem a saját nevére íratja: mindenféle meghatalmazást aláírsz neki, hogy az adott motor forgalombahelyezési ügyében a nevedben eljárjon, és így közvetlenül a Te nevedre íratja a gépet, ha minden klappol vele.:K Az idejét természetesen kifizetteti veled, sőt, ez tkp. egy komplex szolgáltatás, hiszen ahogy tippelted, minimum 2, de inkább 3 nap egy "halandónak", míg az erre szakosodott cégek elsőbbséggel végeznek okmányirodákban, stb. Ha vki ezt vállalja, akkor 2-3 napon belül viheti is haza a rendszámos gépet, fullosan, papírokkal. Ha nem, akkor viszont már csak hazavinni is necces, hiszen rendszám nélkül nem mehetsz vele, utánfutója meg nem mindenkinek van elfekvőben otthon, ha meg szállíttatni kell, az önmagában nagy pénz. Útvonalengedélyes kérdésekkel most nem vagyok tisztában.

    A lényeg, hogy egyetértek az előttem szólókkal, miszerint jó 100K-val számolni kell (regadóstul*, mindenestül), ellenben ha fasza a motor és még úgy is jó árban van, akkor megérheti a dolog.:K (Ha Te magad csinálod a procedúrát, akkor kalkuláld bele a kieső idődet, pl. ahány napra szabit kell kivenned miatta, annyiszor a napi munkabéred...)

    *: nem tudom, most mennyi (talán csökkent), én még 2010-ben helyeztettem forgalomba a gépet, akkor a teljes költség tetemes hányadát adta, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák