Új hozzászólás Aktív témák

  • printer71

    csendes tag

    Üdv mindenkinek !

    Vetem tavasszal egy Piaggio Beverlyt 125-ös , 2003-as évjáratból . A robogó a kora ellenére szép , és nagyon egyben van , letettem vele az A1 vizsgát ( mert az iskolának nem volt 125-ös automatája , én meg nem akarok váltogatni :) ) , egész nyáron tökéletesen tette a dolgát indult hidegen melegen , forróságban , szépen pörgött stb .

    Aztán most hogy lehűlt az idő , indúlni ugyan indúl ( alapjárat rendben van , szépen pöfög hidegben is ) de nagyon kellemetlenül megy . Nem veszi a fordulatot , fullad gázadásra , nagyon lassan pörög fel . Lassú óvatos gázadással pörög csak fel . Egyik este 5 fokban 15 kilómétert jöttem haza melóból vele nem melegedett egész úton fel annyira , hogy szépen menjen .

    Mi lehet a probléma ? Esetleg egy kis plusz üzemanyag kellene neki a hidegben ? Csak benzint kellene adni pluszban , vagy levegőt is ? Láncfűrészek-fűkaszák karburátorait állítgattam már , de ezt a karburátort nem ismerem melyik csavarral mit állítok . Van egy csavar a karbi alján , egy meg bal oldalon középen a torok alatt . Meg tudnátok mondani melyik csavar mit csinál ?

    Nem pont ez a karbi , de a felépítése hasonló

Új hozzászólás Aktív témák