Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz Ati1979 #24211 üzenetére

    Ígértem, hogy írok valamit a Sony NWZ-A15 -ről, ez csak egy nagyon rövid és nagyon gyors helyzetértékelés:

    Mivel tegnap jött meg és csak ma reggel tudtam előszőr használni, túl sok tapasztalat még nincs vele.
    Ami a legfontosabb, hogy a hangja mindenképpem részletgazdagabb az NWZ-A818 -nál, én egyelőre csak ezzel tudom összehasonlítani. Bár ez talán nem csoda, hogy egy kb 8 éves modellnél jobb az új.
    Végre gyakorlatilag usb mass storage device -ként ismeri fel a gép és akár total commanderben is tudok rá zenéket másolni, ez mindenképp egyszerűbb nekem. Viszont ami probléma, fogalam sincs, hogy mi alapján dönti el azt, hogy melyik album borítót jeleníti meg, melyiket nem. Nálam egy folder egy album és mindegyikben ott van a cover.jpg néven az album borító. Valahol olvastam a neten vagy videon láttam, már nem is tudom, hogy az 1000x1000 pixelnél nagyobb borítókat már nem tudja megjeleníteni, erre figyeltem is, az összes borító kissebb ennél és mégis, egy csomó albumnál nem jelenik meg, de valamelyiknél meg igen. Ennek az okára még rá kell jöjjek. Van egy MediaGo nevű alkalmazás amit fel lehet telepíteni a pc-re/macre opcionálisan, én ezt nem tettem meg egyelőre, de lehet azt kellett volna és azzal átvinni az albumokat, nem tudom. Vastagságra, pont ugyanolyan vastag az A15, mint az A818 viszont hosszabb, magasabb, emiatt a kijelzője picit nagyobb és talán a színek is szebbek rajta. A parasztvakítást természetesen nem használtam, DSEE HX, az a technológia, ami az mp3 -akat is cd minőségben képes megszólaltatni, legalábbis ezt ígéri a leírás. Ez mind bullshit és csak feleslegesen zabálja az akksit legalábbis szerintem.
    Ami még furcsa volt, hogy a leírás szerint a teljes feltöltése az akksinak kb 4 órát vesz igénybe, ennél jóval többet volt rákötve a gépre tegnap este, hogy töltse és még így sem írta ki, hogy "full", azaz látszólag nem töltötte fel teljesen. Nem tudom ez hiba e vagy normális jelenség és majd beáll.
    Hát most röviden ennyi.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák