Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Robi BALBOA #25520 üzenetére

    Igen, egyéni igénytől függ, hogy melyik tetszik. Mondjuk nem egyszerű a helyzet, mert az igazán jó fejesek alá tényleg komoly lánc kell, ezek a hordozhatók elég nagy kompromisszumot jelentenek. Még akkor könnyebb dolgod lenne, ha hangfalaznál, mert egy aktív hangfalra egyszerűbb rádugni szerintem egy DAP-ot, mint fejesre. A fejesnél a relatív nagy drivert rángatni és csillapítani nem olyan könnyű dolog, ezért sem jó bármilyen erősítő hozzájuk, jellemzően az ilyen házimozis cuccok például pocsékok szoktak lenni.
    Az utóbbi időben próbálkoznak a gyártók ilyen alacsony impedanciás, könnyen hajtható profi fejeseket csinálni, de nem szoktak jól elsülni. AKG K812 ilyen lenne, de szerintem botrányosan rossz.

    A T90 szerintem nem nagyon lesz jó neked, annak izmos és meleg hangú forrás kell. Én próbáltam a Plenue1-ről, aminek erősebb a kimenete és viszonylag melegebb hangú az AK-khoz képest, és még erről is visított (rengeteg és éles magas, relatív kevés mély). Próbáld ki azért, mert nem olyan nehéz otthon fellelni, de sok reményt én nem fűznék hozzá.

    Az AK vonalkimenete amúgy annyi, hogy felhúzza maximumra a hangerőt, és kész.

    Predator2: Valamelyik Sansa szerintem jó lenne, csak azok nem ilyen ceruzaelemmel mennek. De azért elég sokat bírnak ezek a jobb Li-akksik manapság, nem biztos, hogy összességében olcsóbban jönnél ki egy AAA vagy AA akksival. Nekem az volt a tapasztalatom még amíg olyat használtam, hogy viszonylag hamar (napi használat mellett kevesebb mint egy év alatt) jelentősen rövidült az üzemidő, és tölteni is macerás, mert csak azzal a batár bölcsővel tudod őket tölteni, míg egy ilyen beépített akksis lejátszót akármire rádugsz egy USB kábellel és mehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák