Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Nigér #26426 üzenetére

    Ja, azt nem is figyeltem, csak arra emlékeztem, hogy az ilyen felső kategóriás dolgokat nem nagyon szokták otthon forgalmazni, a PHA sorozat sem nagyon volt kapható.

    Egy munkanapot simán kibír a P1, de szerintem 10 óránál nem megy tovább. Valahol olyan 9-10 óra a reális talán. Midnenképpen gyengébb az AK100-nál, az olyan 14-15 órákat ment, de igazából ez nem zavar, irodában használom leginkább, itt bármikor töltőre dughatom, és olyankor is megy a lejátszás.
    Fejesekkel mérsékelten bír. Nagyjából az összes új AK-val (kivéve a Jr) egyetemben 2,3 Vrms a kimenete (fejhallgató állásban maximumra tekert hangerővel), ez már egész sok fejest szépen elvisz. Most például egy Oppo PM-3 szól róla, igen igen jól :K De a Fostex T40rp-t is élvezhetően hajtja, vagy azt a Szmelát, aminek mindig elfelejtem a típusát.
    Fülesből én valami armatúrásat néznék hozzá, mondjuk 3 drivertől felfelé, de kipróbálnám hibriddel is szívesen. Főleg azzal az új Lear cuccal :K

    Az új AK szériát én nem hallottam még, csak a 240-et. Szerintem a 100-mk2-nél jobb lesz. Az első generációs 100 és 120 közt amúgy nincs igazán sok különbség, talán olyan 10-15% érzésre amivel a 120 jobb volt. Az újaknál gondolom hasonló a felállás. A 240-hez képest emlékezetből kicsit jobban bevesz a zenébe, érzelmesebb hangja van, de ezek elég apró különbségek amúgy. Inkább azért modnom, hoyg jobb nála, mert nézd meg a hivatalos árukat, még ha számszerűsíthetően kétszer jobban szólna az AK240, akkor sem éri meg azt a felárat, elképesztően drága, és akkor még kihoztak egy 380-at is, mert állítólag a 240 volt a legjobban fogyó modelljük :Y

Új hozzászólás Aktív témák