Új hozzászólás Aktív témák

  • kamilyon04

    csendes tag

    Sziasztok!

    Zene minőségi lejátszására szeretnék valami hordozható ketyerét, több, mint fél éves használatra (az eddigi -sub 10ehuf- mp3 lejátszóim eddig bírták max.
    Amit rászánok kb: 20ehuf

    Igények:
    -nagyobb felbontású zenéket is tudjon lejátszani, olyan minőségben, hogy igényesebb hi-fi (nem audiofil szint) rendszeren, mint "zenelejátszó" is tudjon üzemelni jack-->rca csatlakoztatással.
    -nagy (vagy bővíthető) tárhely

    Először az Ipod classicokat nézegettem, ami hátrányt felfedeztem: akksi probléma, meg, hogy nem bővíthető a tárhely, illetve bele kell szokni ebbe az egész i-mizériába, amire annyira nem vagyok nyitott. Használtan sem olcsó.

    Megnézve itt a fórumot úgy látom, hogy a kisebb büdzsével bíró fórumozók ezt a Sandisc Sansa termékcsaládot használják, viszont nem nagyon lehet Mo.-n kapni, illetve csak a conradban van clip+

    Van esetleg más szóba jövő típus?

    Az "igényeimet" talán körülírják az alábbiak:
    Fejhallgatónak Kb. 10 éve egy sennheiser hd 202-t használok, amin cserélve lett a csatlakozó+kábelezés, illetve a hangszigetelő párnája eléggé "átalakult" (a szivacsról levált a bőre) ennek ellenére a hangja nem lett rosszabb az idők során, de lehet lassan megérik a cserére a hangszigetelő képességének jelentős romlása miatt.

    Az erősítőm egy onkyo tx 8211, és philips(( két utas,AK 235/20 Pmax 30 W, Pnorm 20W, made in Hungary :) ). fadobozos hangfalakkal használom.

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák