Új hozzászólás Aktív témák

  • szasza_1

    senior tag

    Végre megjött a 70D. Azért pár hibát találtam:
    A hátsó keréken belül elhelyezkedő 4 irányú nyomógomb nem túl ergonomikus, de meg lehet szokni.
    Egyik tesztben, amit néztem, azt írták, hogy van benne NFC. Sajnos (szerintem) nincsen. De meg lehet lenni nélküle, csak úgy könnyebb...
    Nem lehet videózni, ha a Wifi be van kapcsolva. Nem értem, mi köze a kettőnek egymáshoz... (a kettőhöz együtt kevés a proci?)
    Videóknál kevés fénynél valahogy túl nagy a kontraszt, a világos túl világos, a sötét túl sötét.

    A képstabilizátor viszont egész jó, nem értem, teszteken a videókban hogy tudták úgy remegtetni a képet. Teljesen stabil. Simán van olyan jó, mint a Pana FZ sorozatban.
    Úgy érzem, videóknál az AF sokkal szebben, pontosabban tartja az AF-et, mint egy 100eFt-os Pana videokamera. Nem megy el közben az élesség, nem próbálkozik közben. Valószínűleg a dual pixel AF-nek köszönhetően. Nagyon szépen lehet állítani az érintőkijelzőn az AF pontot, és nagyon szépen, egyenletesen megy át az új pontra. Pont mint egy filmben.

    A képekhez a GPS pozíciót le tudja kérdezni a telefontól, úgy hogy a gépben lévő kártyán tárolódjanak a képek (benne a GPS pozícióval), ne a telefonon? (Nem is értem, hogy miért nincs benne GPS vevő. Vagy csak nekem vannak ilyen igényeim? Azért most már nem egy túl drága alkatrészről beszélünk...)

    Összességében nekem sokkal jobban kézre áll, mint a Nikon D7100.

    Létezik, hogy nincs hozzá újabb firmware? 1.1.1 van rajta.

    Illetve egy érdekes kérdés, de lehet, hogy felmerült már: A "néma" (ami mondjuk nem sokkal halkabb) exponálással talán kevésbé használódik a mechanika? A tükör mégis csak kisebbet koppanik.

Új hozzászólás Aktív témák