Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz K1LLMy53Lf #44086 üzenetére

    Szia !

    Azért tettem fel ide mert nem láttam olyan topicot ahol a te kifejezéseddel élve "sokpont1" fejhallgatók és nem headset. bár elég későn írtam lehet elsiklottam valami felett.

    Ha zavaró a hsz-em nyugodtan töröljétek nem szerettem volna semmibe sem belerondítani.

    Számomra azért fontos az 5.1 mert eszméletlen klasz élményt nyújt HA ! megteremted a megfelelő környezetet. Azon felül hogy korrekt áron veszel hangkártyát , 100k körül beszerzed a hangrendszert, ha megvan a szobában viszonylagos középpontod beállítod a hangfalak pontos elhelyezkedését is.

    " elméletileg filmnél egy valóban minőségi 5.1es rendszer tényleg jó, " => Ez nem csak tényleg jó hanem olyan b*szógépállat cucc hogy azt nem hiszed el. (Elnézést a kifejezés miatt)
    Nyilván E-sport játéknál stereo-t használok minden más 5.1. Ezt is csak azzal tudom indokolni hogy sokkal jobban bejön. Ezt hallani kell , ha nem hallod a különbségeket akkor nincs értelme neki.

    Na várj egy kicsikét azért az hogy játékban eltudd helyezni ki honnan jön , pláne egy ilyen oldschool gamben ahhoz nem kell semmi extra valóban ! (Mellesleg like , én is toltam , veterán 1.6 vagyok ;) Soha nem próbáltál egyetlen ilyet sem hogyan állíthatod hogy számodra az valóban az lenne ? Ne haragudj de ez ...
    Engem semmiféle marketing szöveg nem vezetett meg , úgy döntöttem kiépítek egyet hogy megtudjam milyen és tetszett , ennyi.

    Az 5.1 nem nélkülözhetetlen.Szerintem preferencia kérdése. "Kinek a pap , Kinek a papné" kategória. Úgyhogy próbáld ki és NEM MELLESLEG ! egy normális hangkártyával beállítva. Nem láttam még olyan embert akinek megmutattam és ne dobta volna el tőle az agyát.(remélem a fentebb írtaknál beletartozott a mondandódba egy korrekt hangkártya.) Nem szándékozom semmi vitába belemenni , ezek csak az én személyes tapasztalataim , nem kötelező egyetérteni velem. Remélem a kérdésed minden szegmensére választ tudtam adni.

Új hozzászólás Aktív témák