Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Na helló zenekedvelők,

    Régen jártam már ebben a topikban, anno nem volt könnyű a megfelelő fejhallgató kiválasztása. (sohasem könnyű :) )
    Csak egy kis feedbacket szeretnék adni, hátha valakinek pont kapóra jön majd:

    Annyi a lényeg, hogy anno a nagy keresgélésben végül rábukkantam a Yamaha MT220 nevű legtöbbek számára ismeretlen csodára. Innen sem tudott róla senki semmit mondani, amolyan hiddem gem a cucc. Elmentem végül a fejhallgatóplázába, ahol szerencsére kitudtam próbálni és összevetni az akkori többi jelöltemmel is. Hát a Yamaha szólt a legjobban így meg is vettem. Azóta is teljes megelégedettséggel használom, kb 1 éve már. Iszonyat kényelmes, brutál szépen szól. Már értem miért mondják el minden videotesztben, hogy ennyi pénzért (50-55K) de még 2X ennyiért SEM kapsz ilyen hangzást! Amikor vettem még csak elhittem a "nagyoknak" illetve a rengeteg pozitív visszajelzőnek amazonon, neweggen stb. , de már így hogy megtapasztaltam teljesen értem is a dolgot.

    Itt az amazon link, érdemes elolvasni a kommenteket a termék 5.0 értékelésen áll 27 szavazat alapján, ilyet én még egy márkánál egy terméknél sem láttam, nagyon durva. De így, hogy jómagam is használom, teljesen értem a dolgot.

    Aki ebben az árkategóriában keres fejhallgatót az gondolkodás nélkül ezt vegye, ahogy írják is az értékelők, ez a cucc az áránál 2-3X többet ér. Amolyan hidden gem, kevesen ismerik, de aki kipróbálja az nem csalódik benne. ;)

Új hozzászólás Aktív témák