Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    Üdvözlet! Némi szakmai tanácsot szeretnék kérni.

    1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Itthon, a gép előtt.
    2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Elsősorban multiplayer játékok, illetve zene (mocskos metálok és még mocskosabb neurofunk dnb).
    3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - 20-ból szeretném megúszni, de elmegyek akár 30-ig, ha a különleges igényeimnek csak és kizárólag annyiból felel meg.
    4.) Új vagy használt? - Újnak most jobban örülnék, de nem kizáró ok a használt, ha igényes állapotban van, és nem sok sok ezer forint egy új fülpárna hozzá.
    5.) Circumaural vagy supraaural? - Kizárólag circumaural.
    6.) Zárt vagy nyitott? - Félzárt, vagy inkább zárt.
    7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - Jelenleg egy Sennheiser PC 350-em van már 3 éve, előtte egy Superlux HD668b szolgált, mindkettőnek tetszett a hangzásvilága, DE: circumaural kéne, a HD668b alapból is nyomta a fülemet, aztán elkezdtem fültágítózni és onnantól használhatatlanná vált részemről, ezért váltottam a Sennheiser-re anno.
    8.) Honnan vásárolnál? - Bárhonnan, amit ajánlotok. :)
    9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - Alaplapi hangkártya. Yep. Plebejus vagyok. Lesz hangkártyám jövőre.

    Mikrofont is tudnátok ajánlani pár ezer forintig bezárólag? Lehetőleg valami olyasmit, amit rá tudok csíptetni a fejhallgató vezetékére. Vagy esetleg egy mikrofonos fejhallgató még kényelmesebb lenne... Nem vagyok audiofil, nem vájt a fülem, úgyhogy hajlandó vagyok egy egészséges szintig lejjebb adni a hangminőségből a kényelem érdekében.

    Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák