Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz fericske #83563 üzenetére

    "A te dolgod, hogy ha olyan ember véleményére adsz aki egy telóra dug egy masszív high-end fejest, aztán leszólja, hogy nincs mélye, meg gyengén muzsikál."

    Az a baj, hogy szerintem ez valahol valid. Pl ott az Ananda. nyilván itt ahányan vagyunk, senkinek nem jutna eszébe jó erősítő nélkül akármit is csinálni azzal a fejessel. De mit mond a gyártó oldala ?

    "High Sensitivity : allows use with virtually any smartphone or portable audio device. Low distortion and amazing sound quality.

    Kérdés : most ha elmegyek és veszek egy Ananda-t amit rádugod egy iphonera a lighting - 3,5mm átalakítóval és azt mondom ez kevés, akkor hülye vagyok mert miért nem rakok mögé 1millió ft elektronikát ? Mert ugye maga a gyártó mondja azt, hogy kvázi egy az egybe dugd rá akármilyen telefonra és heló. De ugye mind tudjuk, hogy azért nem ez fog történni.

    Nyilván értem, hogy az LCD4-re ez nincs ráírva, arra próbálok célozni, hogy szerintem semmi alapja nincs annak, hogy hülyének nézzünk valakit aki 1,5m forint elégetése után azt hitte, hogy nincs szükség további 1,5m forintért elektronikát venni egy fejes mögé...

    Egyébként az Audeze azt írja az LCD4 termékoldalán , hogy "Minimum power requiment : >100mW"
    Tehát ha én mint olvasni tudó személy elolvasom, hogy a gyártó azt írja 100mW felett erősítsem , majd pedig veszek egy Q5s-t ami kb tudja is ezt 200ohmon akkor ki lesz a hülye ? Én , aki az alapján választottam egy abszolút alkalmatlan erősítőt amit a gyártó ajánl (mert azt itt mindenki tudja, hogy a Q5s-el nulla lesz az amit az lcd4 produkál), vagy a gyártó aki olyan paramétert ad meg ami nem valid ?
    Vagy továbbmegyek , ott az LCD4z , amire ugyan ezt a 100mW-t adja a gyártó , de 15ohmos. Tehát egy ES100 is elég kéne legyen elvileg , egy BTR5 már 240mW tud balanced-on ami már konkrétan nem a minimuma az LCD4z-nek , hanem az ajánlott.
    LCD4z Minimum power : >100mW , Recommended >250mW.
    Ezek alapján én vagyok a hülye , ha egy BTR5-el akarom hajtani a 4z-t ?
    LCD24 szintén ugyan ez , 15ohm , 100mW , 250mW.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák