Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Exodius #83613 üzenetére

    Van Halent imádom, bár az ős-VH-fanok megköveznek ezért: a Van Hagart jobban csípem. FUCK, Balance a két kedvenc.

    (#83614) Ba cy lus: a tonalitás mellett a sebesség a legfontosabb, ha élvezhetővé akarja tenni az ember ezeket a gyorsabb lemezeket. Lusta, szétkent mélyekkel csak rontani lehet a kétlábdobos témákon és a feszes riffeken. A Denon D7200-nak ezért kellett mennie: bármilyen másféle zenével imádtam, jazz, pop, klasszikus, elektro is tökéletes volt vele, de Lombardóval már nem tudta tartani a lépést.

    "...majd elér egy szintet, már nem lesz sem idegesítő, sem dinamikátlan, és sok tekintetben jobbak lesznek, mint az újabb kori kiadványok"

    Na ezt adom. Lélegzőbb a Master of Puppets vagy a Blizzard of Oz, mint bármelyik Five Finger Death Punch album.

    (#83616) Gzula[HUN]: kedvenc karantén nótám: Ossian - Nehéz lesz minden nap :DDD Valahol kellemetlen, a szöveg hallatán pirulok a secondary shame-től, de valamelyik este megtanultam ezeket gitározni, és azóta ha alszik a család, és van idő leülni pengetni egyet, - az Ítéletnappal és a Szerelem gyilkosával együtt - néhányszor végigjátszom. :P

    (#83617) Frogged: a D5200 nekem is esélyes volt még az Elear előtt, és most is érdekel. A D7200-ból kiindulva nem kell alá erőmű, de meghálálja a kraftot, az Ant erősítővel mutatta a legjobb arcát. Mesélj majd róla.

Új hozzászólás Aktív témák