Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz Dorien #85054 üzenetére

    A görögöt elnéztem, a másikkal kapcsolatban meg köszönöm a tájékoztatást. Ez esetben az AD900X ígéretesnek tűnik annyiért.

    (#85053) fasyrt: Én is a "metal" vonalon "hallgatózom". Vsz. én jót kaptam. :D Mondjuk elég fun. Részemről örök példány, elég volt egy olyan nyitottat találni, amiben elég basszus van. (990 Pro-t nem próbáltam.) Egy "komolyabb" gondom volt vele, hogy szorított, mint állat, amíg egy éjszaka nem raktam fel enyhén szétfeszítve (fejméretem plusz 1-2cm), azóta jó. Meg a párnája szöszmágnes.
    Viszont látod, mire költötted el a pénzt. Kivettem a dobozból, és ahol bőrnek látszó dolog volt, az bőr. Még a szaga is olyan volt. A fémet se sajnálták belőle, és annak ellenére, hogy tavaly november óta használom, annyira egyben van, amikor kivettem a dobozból. Nem recseg, nem ropog. Nem egy gagyi műanyag akármi, igazából kopogtatnod kell, hogy egyáltalán hol van benne műanyag, mert ahol megfogod, ott fém van (fekete rész is).
    Hogy még egy hátrányát írjam, a párna csere nem 10 mp, inkább DIY-lesz, de az se vészes.

    4 éven keresztül egy AT TAD-500-as volt a primary, de azt is EQ-val. Pedig az nem nyitott, hanem félnyitott. Félre értés ne essék, nagyon szeretem azt is, de szerintem a legkevésbé világos nyitott/félnyitott AT (kb egy M40X-et képzelj el nagyobb térrel), és mégis kellett ár nekem egy kis bass boost. Én nyitott AT-t nem ajánlok metalra. Attól még neked lehet tetszene, de részemről nem.

    Az ATH-A550Z más tészta, szerintem az jó választás lehet. De az ugye zárt.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák