Új hozzászólás Aktív témák

  • gyépés

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nekem 2 fejhallgatóm van jelenleg: Superlux HD681F és Beyerdynamic dt235. Mindkettőt szeretem, a Sulerluxot kicsit jobban. :) Nem nagyon értek a fejhallgatókhoz, nem is vagyok vájtfülű, de kicsit utánaolvastam, mielőtt vettem őket. Így törtènt, hogy irodába egyik sem lett igazi, mert kihallatszanak. Csak a hangra, meg az ár/érték arányra figyeltem. :) A dt 235 kicsit kevésbé hallatszik ki, az lett az irodai, a Superlux az otthoni. Viszont a dt235 elkezdett betegeskedni: néha kihagy a baloldal, meg elkezd dobozhangon, messziről szólni az egész, a párnája is nagyon eltorzult már, meg az eredeti fehér szine is sárgás-foltos lett így idővel. Szóval a beyer helyett szeretnék valamit kb. 30 ezerig, ha lehet. Zártat keresek, ami nem hallatszik ki, amiben nincs túltolva a mély, lehetőleg flat színkèpeset, inkább analitikusabbat, plusz jó lenne, ha lenne benne mikrofon, mert most külön van, de nem szeretem a két madzagot dugdosni. Notebookom van, hurcolászom is, a dokkolón meg csak egy jack van, átalakítózni sem nagyon szeretném.
    Szóvan a notebook alaplapi hangkártyája lenne a forrás, plusz jobb minőségű mp3-ak +stream, ehhez felesleges drága füles szerintem. A mélyek túlsúlyára meg a sibilance-ra különösen érzékeny vagyok sajnos.
    Eddig a Pioneer se-ms5t/se-ms7bt-t találtam. Van esetleg valami jobban ajánlott. A hangzás lenne most is fontosabb kicsit, mint a zártság/mikrofon, ebben nem változtam, de azért hátha minden összejönne. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák