Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Múltkorában még, ha valaki feltette volna a kérdést, hogy mi előbbre lépés pl. egy 6xx vagy hd 660 s-ről, nem nagyon tudtam volna mit mondani. Viszont s4tch fórumtársunk ~2 héttel ezelőtt kölcsönadta a Hifiman Anandáját egy estére. Azóta tudom a választ :K :D
    Nem volt semmi összehasonlítás a HD 660 S-sel mert miután feltettem már eszem ágában sem volt levenni, egyből tudtam hogy ez most egy jobb fejes a Senimnél.
    Nem azzal nyert meg, hogy nyitottabb, levegősebb volt, hanem azzal, hogy hihetetlenül pontos, precíz minden tartományban.
    Az én láncomon a bugi is jobban megvolt mint a 660-assal. Abban fáradtam el, hogy az első bő két órában (de lehet volt az 3 is) egyfolytában mindenre járt a fejem és a lábam is :).
    Nagyon sok zeneszámban olyan dolgokat fedeztem fel amiket ezidáig soha nem hallottam.
    Írtam is s4tch-nek, hogy azon gondolkoztam többször is, hogy vajon aki elkészítette ezt, vagy azt a modernebb stílusú (nem hangszeres) zenét, az tud-e róla hogy ez ennyire jól sikerült? Mert stúdió fejesekkel bizonyára nem lehet ezeket így megtapasztalni.
    Illetve azt is, hogy szerintem ez már az a kategória amire a hifisták elismerően bólintanak.
    Én így erre azt mondanám, hogy már belépő a "high-end"-be. Azért, mert ilyet, amit ez feltár a zenéből, azt hangfalas rendszerek se nagyon tudják már. Persze másként azért hozhatnak hasonló szintet, de azt már csak az emberek igen kis része tudja vagy akarja megfizetni. Egy ilyen fejessel meg, mondjuk ha mégegyszer ennyiért pakolunk elé cuccokat, azt azért még viszonylag többeknek megfizethető, legfeljebb kénytelenek spórolni rá egy darabig. És természetesen nemcsak a részletesség a lényeg, hanem az a precizitás és zeneiség amit tolmácsol.
    Amúgy kényelemben sem marad el a hd 660 s-től, egyáltalán, sőt.
    Nem a gyári kábellel próbáltam, hanem elkunyiztam s4tch focaljának a nagyon hosszú kábelét.
    Amúgy nagyon hasonló karakternek tűnt mit a hd 660 s (ha ezek után még lehet egyáltalán karakterről beszélni), talán enyhén világosabb, de ez így még nekem is simán elmegy.
    Mélyeknél is részletes, illetve simán van annyi amennyi szükséges egy otthoni használatra készült fejesnél. Természetesen az is a minőségi fajtából.

    contaxg-nak hála mostmár nekem is van. :K :R

    De ez még totál friss, még csak most vettem ki a dobozából és kezdtem el bejáratni a 3m-es kábelével együtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák