Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog

    Tudtok ajánlani jó szakirodalmat abban a témakörben, hogy milyen növényt melyik másikkal érdemes termeszteni?
    Konyhakert van tervben. Eddig paradicsommal, paprikával, répával és lila hagymával van némi tapasztalatom, ezek keltek ki idén. A borsó, petrezselyem, fokhagyma nem kelt ki, paprika is csak 2db nőtt a növényen, pedig nagyon szép maga a növényke... csak ugye nem azért vettem, hogy gyönyörködjek benne.
    Kártevő pusztítás szeptemberig nem volt számottevő, most viszont a poloskák minden paradicsomot tönkretesznek, hogy dögölnének meg. Ha kinyírok párat, jönnek újak.

    Meggy, cseresznye fát mennyire lehet megmetszeni? A meggyet, lehet, hogy már kinyírtam, de a cseresznyéknek még nem fogtam neki... Kell hagyni ilyenkor leveles ágat egyáltalán? A meggyfa nagy volt, és csak a tetején meg egy alsóbb ágán hozott termést, a cseresznye is kb. ugyanez. A terv nyilván az lenne, hogy visszametszem, és majd hajt újabb ágakat... remélem.
    Minden fánkon ilyen sárgás zöldes mohaszerű izé van, büdös. A meggyfa aprításánál kifejezetten büdös volt maga a fa is, és rengeteg gyantás seb volt rajta... Lehet a végét járja. Ha meg beteg, akkor nem szívesen ennénk a termését. Legrosszabb esetben mondjuk kivágom teljesen és veszek csemetét...Kb. 8 fa fér el normálisan egyébként, még 2 újnak van hely.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák