Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz szeva000 #6397 üzenetére

    Sztem a tükör csattogása, az evf elhagyása és a nagyobb, kötöttebb felépítésű váz semmiképp sem előny a tükrösöknél.
    De nyugodtan mond(játok) hogy miért jobb a tükör, ha valamit kihagytam a pakliból, előző beszélgetésből úgy tűnt számunkra fontos dolgot nem tud... Én ezeket veszem/vettem észre amíg össze tudtam hasonlítani a kettőt; egy apsc milc evf-el nálam jobb helyen van a kicsi szivemben mint ugyanez tükörrel, egyedül a sok olcsó és jó obi amire még várunk (bár a Fuji gyári parkja olyan [lesz év végére], hogy jobbat nem is nagyon kéne keresgélni).
    Nem a szappantartókból induljunk ki(-evf +motoros zoom), hanem fényképezőkből, amiket fényképezőként lehet használni.

    A profik sportfotózásra 2kg-s vázakkal és brutális portrémarkolattal meg termosz méretű üvegekkel úgy érzem most más tészta; most a 3000-5000-7000 szériához hasonlítjuk az X meg Nex gépeket mondjuk (meg a jobbik mft cuccokat is bevehetjük a pakliba.)

    Persze én szeretném a legjobban hogy úgy fossam a karaktereket hogy 3-4 rendszert 1-1 hónapig nyúztam már és ezekről tudjak beszámolni. :))

    De érdemes böngészni mft/aps milces képeket, nyálelválasztás megindul, teháteredmény pipa, használni meg fasza, fél nap után nem kérdnéd vissza a tükröst az tuti ;)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák