Új hozzászólás Aktív témák

  • colker

    tag

    válasz 4Grider #36992 üzenetére

    Ma sikeresen lelet tiltva a számlánkon a Emelt díjas sms szolgáltatás.
    Ahol interneten olvastam 2010-2012 környéke(pontosan már nem emlékszem) utáni felhasználóknak alapbeállításként le van ez tiltva nálunk még sem volt.
    Sajnos alapvetőlég 10.000Ft a hitelkeret a számlás előfizetőknek(ha jól olvastam) és szépen fel is tornázta magát 2032(ennyi ennek a számnak a /db ára)*4=8128Ft összegre és ezután már a következő 2032Ftos sms-t hál istenek nem tudta levonni mert az már a keret fölött van.(legalább is én így gondolom de lehet ez puszta véletlen)
    Az egészben a vicc az hogy nem csak hogy sms-ek érkeztek de az elküldött mappában is találtam ezekre küldök válasz sms-eket.
    Viszont én nem küldtem rájuk választ!
    Valami buherálás állhat ennek a hátterében!
    Érdemes azért erre odafigyelni nehogy más is beleszaladjon ebbe a tudta nélkül.

    Most majd érdeklődni fogunk az ügyfélszolgálaton mert a boltban nem tudtak nekünk mit mondani erre hogy kikel-e fizetni ezt az összeget vagy sem. Én úgy érzem kikel,a szolgáltató biztos nem nyeli ezt még ha esetleg az ő hibájukból nem volt letiltva az emelt díjas sms szolgáltatás.(sajnos a sok hülye szövegből nem tudtam megérteni hogy ennek alapból kötelező jelleggel tiltva kellene lennie vagy sem.)

Új hozzászólás Aktív témák