Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz Aaron14 #103069 üzenetére

    Ez az elállásos sztori tényleg képtelen helyzetet teremt. Sajnos sokan vannak, akik ezt otthoni kipróbálási lehetőségként élik meg, itt a fórumokon is rendszeresen írja valaki, hogy megrendeli, aztán ha nem válik be, legfeljebb visszaküldi. A másik oldalon meg ott van a kereskedő, aki nem tudja, mit kezdjen a visszaadott több százezer forintos telefonnal - ami mondjuk minden járulékos költséggel együtt egy alkalmazott havi bérköltségét kiteszi, és nyilván nem egy ember adja vissza a telefont.

    Én szivattyút kaptam úgy, hogy látszott rajta, hogy ezt már visszahozták (szerelési nyomok), de mivel az nem egy telefon, és ha működik, akkor teljesen mindegy, elfogadtam így is, ment is minden gond nélkül.

    De egy drága telefont újonnan karcokkal megkapni kellemetlen, szerencséd volt az apple id-val, mert ez bizonyította, hogy használtat kaptál. Nem tudom, milyen ember az, aki megvesz egy drága eszközt, kipróbálja, és inkább visszaadja, hogy fizesse más az ő tévedését, csak mert joga van hozzá. Az élet sok területén nem tiltja törvény, hogy halálra szívassuk egymást, de az nem menti fel a szememben emberileg az elkövetőket.

Új hozzászólás Aktív témák