Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz 1430 #13508 üzenetére

    Az utóbbi hozzászólásokban "agyon dícsértetek", de máris rá kell cáfolnom a dícséretre.

    Ugyanis a #13508-ban az egyenleg információt kissé... elrontottam. :B
    Egy klasszikust idézve: "nem kicsit, nagyon!"
    A második bekezdésben azt írom, hogy MédiaMánia és Ikon esetén az aktuális egyenlegben nincs benne az adatforgalom. NEM IGAZ! Tehát benne van, ezt ma leellenőriztem egy ismerősöm hívószámán, aki MM XS díjcsomagban van.

    Nem is értem miért írtam azt, amit, miközben soha nem úgy kommunikálom, de anno nagy vihart kavartak az Ikon díjcsomagok az aktuális egyenleg miatt, és nem sokkal utána ez megszűnt. Tegnapig azt gondoltam azért, mert kivették az egyenlegből az adatforgalmat. Pedig számolgattam, hogy jöhetett ki több 10 ezres egyenleg 0,1 Ft/10 KB díjból! Akkor nem jutott eszembe, hogy régen a Net Start-ot kellett Ikon (és MédiaMánia) mellé aktiválni (idén tavasztól már van külön alapcsomag), amit nettó 10 Ft környékén számolt a rendszer 10 KB-onként (2008-ban még 20% volt az ÁFA?). Vagyis MB-onként kb 1.000 Ft, GB-onként kb 100.000 Ft-tal nőtt az aktuális egyenleg. Ma már beugrott, hogy pár hónap után megoldották, hogy bár Net Start volt aktiválva, mégis a díjszabás szerinti 0,1 Ft/10 KB-tal (illetve annak nettójával) számolt a rendszer.

    Elnézést, ha valakit megvezettem, de kiküszöbölendő a csorbát, mindjárt írok egy összefoglalót az aktuális egyenlegről, remélem azt nem kell helyesbítenem. :D

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák