Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Vangelis #25107 üzenetére

    Ha nincs elektronikus számlád, akkor nem is láthatod úgy, mint a korábbi HSZ-ben a képen.
    T-Home esetén is elvileg csak akkor látszik ennyi, ha elektronikus számlád van, egyébként csak az aktuális +3 havi számla látható (bár T-Home-ban nem vagyok jártas).

    HofiZoli
    Akkor ha nem fizeted be a számlát, egy idő után a számlaszám alatt megjelenik egy magenta link, valami olyasmi szöveggel, hogy megnézem a számlát (most még nekem sincs ott). Ha befizeted, akkor majd a számlák menüpontban lesz elérhető a számla.

    Cilindrik
    Úgy tudom, csak platinakártyás ügyfeleknek, és csak üzletben van lehetőség tartozék részletre vásárlására (új előfizetés vagy készülékváltás esetén).

    Phreetsie
    Ha 13 óra előtt rendelted, akkor ma délután már átadhatták a szállítónak, és ha GLS futár viszi, akkor holnap már meg is kaphatod (PPP esetén legfeljebb budapesti PPP üzletbe érhet ki holnap délutánra).

    xyzikeee
    Mivel ezek szerint Domino számod van, ha legalább egy éve aktív már a szám, akkor kb. azon az áron vehetsz készüléket, mint új Domino csomag esetén (és csak üzletben).

    Nordik
    2012.11.17. óta törvényellenes ezért pénzt terhelni.

    Májküll
    Mivel 02.01-től van az új ponthatár, a következő vizsgálatok pedig 02.10-e körül várhatók, így csak ekkor adja meg a rendszer legkorábban az új pontszám alapján a kedvezményjogosultsági szinteket, ami 03.01-el lép érvénybe.
    Egyébként még felhívom rá a figyelmet, hogy itt a "hathavi" pontszám határokról van szó, tehát ha esetleg a beváltható pontjaid száma lenne 1235 pont, akkor...

    Beca1990
    Mivel legkorábban a 8. hónapban léphetsz arany szintre, szerintem még várj ezzel a kérdéssel. ;)

    polonic
    A közös pontgyűjtésnek csak a beváltható pontok szempontjából van jelentősége, a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások ettől függetlenül külön-külön érik el az arany vagy platina szinteket (sőt, T-Mobile esetén hívószámonként kell/lehet elérni az arany vagy platina szintet).

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák