Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz taip #59968 üzenetére

    A Telekom oldalán is kint van, bár ahogy most ránéztem a stickig nem jutottam el :) (hibaüzenetet hoz :( ) Promóciós, bevezető ár, így elméletileg később drágább lesz.

    Domino Net&Roll

    Na mindegy.

    A lényeg az, hogy a Huawei E3372-t és az Alcatel W800-at domino csomagban jelenleg 9990 Ft-ért árulja a telekom promóciósan, de nagyon kevés helyen lehet kapni.

    Üzletekben akad viszont belőle. Nálunk is pl. 3 darab E3372 van készleten, Alcatel W800-ból 1-2 darab.

    Viszont mindenhova küldtek ki néhány kósza darabot. Most kell levadászni ;) Később még drágább is lehet.

    (#59971) generaltoti2

    Díjcsomag hűségidő mindenképpen van a next díjcsomagokra. 2 évre kivetítve 72Ezer. Viszont, ha a díjcsomagot tekintve bármikor kisebbre akarja az ember váltani, nem kell a teljes kötbért kifizetni, hanem csak amikor a tárgyhó első napjától az utolsó napjáig a díjcsomaban volt (értsd nov11-én aktiválták a a díjcsomagot, márc 11-én akarják kisebbre váltani; akkor: 3000 Ft kötbért fizetni kell december, jan., febr időszakra - erg 9000 Ft.)

    1 év hűségidővel a djcsomagra 2000 Ft-val drágább a díjcsomag, hűség nélkül 3000 Ft-val.

    Mindezek alapján, ha csak a next díjcsomagot akarja használni, de később kisebbre akar váltani:

    1, hűség nélkül a díjcsomagra pl. egy next S díjcsomag 7990 Ft+3000 Ft. És emellé kisebb díjcsomagra vállal hűséget (időszakos használatra ez a legjobb megoldás)

    2,, Hűség időt ír alá a díjcsomagra, de a készülékre nem: bármikor lentebb válhat, de a 3000ft/hó kötbért ki kell fizetni teljes naptári hónapok után (logikáját lásd fentebb)

    3, hűségidőt ír alá a nextre és a készüékre is: a fent leírt next időarányos kötbéren felül a készülék kötbért is ki kell fizetni.

    Mindezek alapján, ha készülékhűségidőt kisebb szerint akarjátok aláírni, ezt kell választani:

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák