Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz lugosi #70396 üzenetére

    Igen,mindegy. Ott nem változik az ár a készülékvásárlás függvényében sem. Csa az aranytárskártya next M-es készülékárakat kell alapul venni. Az aranytárskártyáknak nagy előnye, h. Készülékvásárlás esetén sem változik az ár.

    (#70398) CineDOG1

    Aranytárskártya. Tehát ahogy a neve is mutatja egy másik előfizetés, egy főkártya mellé igényelhető! A domino nem játszik. Havidíjas előfizetést csak egy másik előfizetés kedvezményezhet (az előfizetőnek is azonosnak kell lennie).

    Amihez mapcsolódhat;
    1, egy másik lakossági mobil előfizetéshez, ami aranykártya szinttel rendelkezik (természetesen nem lehet mindkettő társkártya, az egyiknek a kedvezményező főkártyás díjcsomagban kell maradnia)

    2, Otthoni előfizetéshez. A jelenleg futó promóciók függvényében ezt akár akkor is igénybe veheti az előfizető, ha kiemeltségi szinttel nem rendelkezik (így három új előfizetést igényelhet, ezeknek újnak kell lennie). Arany/platina (otthoni szolgáltatás) kiemeltség esetén ettől akár több kártyát is kérhet az előfizető. Aranykártya esetén egyet díjcsomagváltással is bevihet, a többinek újnak kell lennie; platina esetén a díjcsomagváltással bevihető előfizetések száma: 2.

    A díjcsomagok paraméterei - khm - feltehetőleg ugyanazok. Ez esetben a hálózaton kívüli beszélgetés (más mobil/vezetékes) 160 percét is magába foglalja; hálózaton belül pedig korlátlan (mind a beszélgetés, mind az SMS), hálózaton kívül a 160 percen túl 35Ft a percdíj (Telekom alkalmazásban ezt gyönyörűen nyomon lehet követni). Tartalmaz még a csomag ezen felül 500 MB netet is.

Új hozzászólás Aktív témák