Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Soulfly842 #85443 üzenetére

    Köszi a válaszokat! Ezt a díjmentes átirányítást hol tudom megcsinálni? Online felületen lehet?

    "Eu helyzetben idegen hálózatot használsz, így a hálózaton belüli ingyenesség nem érvényesíthető telekom mobil irányba, Ergo, ez annyit jelent, hogy a magyarországi hálózatok irányába 150 perc leforgalmazható Roaming helyzetben."

    Csak épp a "papírban" nem ez szerepel, hanem, hogy roaming helyzetben is azonnal 35Ft. Na mondjuk egy darabig nem érint mert csak itthon használom, csak nem szeretném ha emiatt ha pl egy év múlva kikerülök látogatóba a húgomékhoz akkor a hazatelefonálásra felszámoljon. Remélem ettől függetlenül jár a 150 perc mint ahogy az oldalon szerepel és nem azonnal 35Ft/perc, ahogy a "papíromban".

    "Mivel lényegi ügyféladat eltérést be kell mutatni igazolvány kíséretében."

    Abból írta be eleve. Csak már egyből hibásan.

    "Egyébként papírokat alap esetben semmilyen esetben nem adnak. Minden elektronikus, csak ezt akkor nem magyarázták el rendesen."

    Erről konkrétan semmi szó nem esett. (Mint ahogy a "papíron" sok olyat olvastam azóta amiről szó sem volt de benne van, hogy az ügyintéző elmagyarázta és megértettem, elfogadom. Szerencsére nem pénztárcát érintő dolgok, de azért futólag említhetnék azokat amik a szerződésben benne vannak. Tudom milyen rossz ezt milliószor elmondani. Az én munkaköröm egyik eleme az adott intézmény telefonközpontjának kezelése ahol szintén milliószor kell ugyanazt elmondani a telefonálóknak, de ez a(z egyik) feladatom).

    "AZONNAL irány holnap reggel egy üzlet :( Ezt rosszul mondták! 72 óráig beváltható! ha valaki személyesen veszi, akkor csak személyesen felhasználható, ha online, akkor csak Online!"

    Akkor ez többszörös bukta, mert sehogy sem tudtam volna bemenni a héten. Innen egy óra utazásra van legközelebb telekom és reggeltől estig tartó műszakom van - még holnap is. Az egyetlen rövid napom a kedd volt - mikor is ez az egész szerződéshosszabbítást, magentába összetételt és átírást "sikerült" intéznem. Ha nem lesz az online felületről elérhető - ahogy ígérte személyesen - akkor így jártam. Bosszant, mert akkor inkább ne is mondta volna, hogy jár. Csak lenne már loginom az otthoni részhez, mert oda még semmi belépési adatom nincs, azt a szerződést még nem is láttam így, és már a 2 nap átírási idő is bőven lejárt :(((

    Még egyszer köszönöm a válaszaid!

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák