Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Zeki #98039 üzenetére

    Nem tudatlan az ügyintéző. Közel nem erről van szó. Bonyolultabb ettől a helyzet.

    "A halál az annyira durva vis major, hogy nyilván bambi a szerződésnek úgy ahogy van, hiszen maga a szerződött nem él. Szerintem nem rakhatnak át addig más csomagba sem, mert az a szerződés úgy megszűnt létezni, a másik fél halálával. Nincs hűség sem másik csomagba rakással, mert akivel ŐK szerződtek, az nem él. És az a szerződés csak azokkal a feltételekkel élt."

    Nem a hűség szüntethető meg, hanem a szerződés, s ez nem is automatikus, hanem a közeli hozzátartozó eljárását/bejelentését követően történik. Ez minden esetben a szerződés felmondásával, megszüntetésével jár.

    Az átírásra van lehetőség, de igen, ilyen az új elő-, számlafizető átvállalja a hűségidőt is, hiszen az átírásnak ez feltétele.

    Nem azért célszerű írni levelet, mert ott jobban értenek hozzá, hanem azért mert ott a kivizsgálás során dönthetnek úgy, hogy méltányosságból kezelik a helyzetet és a kötbér törlést is jóváhagyják.

    Nem kell azt a papírt, se nyomkodni az orra elé, hanem ha látja, hogy pozitívan elbírálták ő is örülni fog annak, hogy korrektebbül eljárhat.

Új hozzászólás Aktív témák