Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz BullZeye #56014 üzenetére

    Scrolloz vissza az sms-ekben, mikor toltotted fel? Vagy vannak korabbi sms-ek a lejaratrol?
    Az a gond, hogy az sms-ben meg veleltlen sem azt a terminologiat hasznaljak, mint az aszf-ben (Egyenleg-felhasználási Időszak, Rendelkezésre Állási Időszak), igy a p*cs tudja mi van.
    Vagy szard le a nyomozast, es tolts ra egy ezrest, ha belefer, max elbukod/valahogy visszaszerzed toluk, vagy eleve be sem fogadjak. A Voda oldalan tolts mindenkepp, sajat fiokbol (ha van).

    Szerk: ez bukonak nez ki. Esetleg menj be bemutatoterembe, a Telenornal ilyenkor husegido nelkuli elofizetes kotesevel vissza lehet szerezni a szamot, majd ott a husegido nemlete miatt vissza lehet csinalni kartyasra a havidijas elofizut, a havidijat nyilvan bukod. Vagy uj kartyas szerzodest kotsz, egyedi szammal es ezt a szamot kered. Ez is mukodhet, mert a kiesett szamot fel evig parkoltatniuk kell es enem adhatjak ki masnak. Az egyenleget viszont sanszosan bukdatd, most ugyan visszakerhetned, csak nem tudom, mennyire jo belepo az, hogy vissza akarod kerni a szamot, de kozben a beragadt egyenleget elotte azert visszakered.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák