Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    Topikgazda

    válasz agyarka #2555 üzenetére

    Szívesen megkérdezek bármit, de azért előtte fejtsük ki egy picit, hogy én is képben legyek! :DDD

    "miért van virtuális tuning ... ami nem a saját fogyasztásból" - miből gondolod, honnan tudod, hogy nem a fogyasztásból adódik?

    "mekkora az optimalizálók meghibásodási aránya" - erről egyszer láttam kimutatást, és asszem 1% alatti volt, de nem vagyok benne biztos, rá fogok kérdezni! (Sokaknak úgy tűnhet, hogy sok a hibás SE, de valójában csak számszerűelg több, mint máshol, hiszen itt rendszerenként 10-20x annyi van, mint egy egy inverteres rendszernél. Értsd: 1000 inverter 3% hibaaránynál 30 invertert jelent, eközben 20000 optimizáló esetén az 1% 200 hibát jelent! Hogy ez most akkor jó, vagy sem, azt mindenki döntse el maga!)

    "hogyan számolják el a telepítőnek az ebből adódó + költségeket" - egész biztos vagyok benne, hogy pont úgy, mint mindenhol máshol: van egy árlista, amiből a szervizpartner megkapja az adott tétel értékét.

    "szoftverfrissítés" - azzal tökéletesen egyet tudok érteni, hogy nem automatikusan történik, nem is szabad neki. A 3 eltérő FW verzió valószínűleg azért van, mert 3 eltérő időpontban gyártották őket, és ezért eltérő firmware került rájuk. De nem lehet manuálisan elindítani? Akkor hogy frissül?

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák