Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz 7Heads Drago #27769 üzenetére

    Mókás amúgy, eddig csak azt hallgattam az összes telepítőtől, hogy Tier1 panel 20kw, nem fér bele 6M-ba, tegnap/ma meg érdekes elkezdtek versengeni egymással ki tud feljebb menni és többet adni… Longi meg Trina panelekkel, talán Sharpot is kapok most.
    Az is érdekes, minél márkásabb termékeket árul valaki annál normálisabb a fizetési konstrukció is… pl 30% szerződéskor 70% csatlakozási jóváhagyás után.
    Nálam az körvonalazódik amúgy, hogy kétféle teljesítményű panelből lesz a legjobb a rendszer, mert a korcolt felületre csak az 1,04 széles panelek lesznek jók - úgy marad elég tetőfelület - ami szűkíti a panelek típusát. A régebbi 375-380w, vagy néhány 400w-os felel meg, esetleg most még ami képbe került az 435w mert az ugyan 2,2 egyik oldalon, de a másik oldala kellően keskeny, nem úgy mint a legtöbb 400-410-es panelnek. A nagyobb felületre 23x3,6m meg az ár/értek arányban legjobbat kell választanom. Gyártóban nem eltérő panelek természetesen, és igazából 3 körre bontva (20-as invertereknél úgy is mindenhol van 3 kör lehetőség). (bádog, tető első sor, tető második sor)
    Dunaújvárosiak nagyon akarják a bizniszt, ez szimpatikus.

    Jövő héten most már szeretném lezárni… mert eleget pörögtem ezen…

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák