Új hozzászólás Aktív témák

  • agyarka

    aktív tag

    válasz Geresics #2900 üzenetére

    "Hivatalos:
    2024-től megszűnik a szaldó, nem adható rá új jogosultság! Aki ez előtt létesít HMKE rendszert, azt nem érinti a változás!"

    Az inverter cseréje sajnos mindenkit utolér, és mivel annak folyamata főbb elemeiben megegyezik a új létesítésével előbb utóbb mindenkit érintene a változás.
    A témában járatos gazdasági jogászokat kellene megkérdezni arról, hogy a szolgáltatót az olyan területen ahol más is jelen van ( pl. Bp en ) ilyen esteben mennyire terheli szolgáltatási kötelezettség. A bankom is simán, egyoldalúan felmondta a szerződését, annak ellenére, hogy jelentős +ban voltam.

    A trafiktörvényen kivül nem ismerek olyan jogszabályt, ahol a negatív változtatás esetén a szankció is meghatározásra került volna. Az elmaradt haszon/ megtérülés jogi érvényesítése mindenhol nehézkes dolog.

    Abban eddig is biztos voltam, hogy vmi változás lesz, de ez sem segített hozzá a tisztább képhez.-( Ez is csak egy nyilatkozat a sok közül, a konkrétumok és részletek nélkül nem lehet hová tenni. Az biztos, hogy arra fel kell hívni a figyelmet, hogy a jelenlegi elszámolási rendszer nincs kőbe vésve.
    Sajnos sokan lesznek azok, akik ezt a részinformációt az üzlet felpörgetésére használják fel, a kockázatot úgyis más viseli.

    Amikor néhány hónapja egy-két tv-s nyilatkozat után ilyesmit írtam rémhírterjesztést emlegettél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák